Ga naar de inhoud

De Kalbo neemt een nieuwe route: Showroom sluit, maar verkoop, advies en service aan huis gaat door

De Kalbo Showroom sluit haar deuren maar gaat door.

Na jarenlang een vertrouwde locatie te zijn geweest voor klanten, laat de Kalbo u weten dat we de showroom sinds 1 november 2023 hebben gesloten maar we gaan door! en wel vanuit huis, de verkoop, het advies en de service blijven gewoon op het door u gewende niveau en voor elke vraag ben ik altijd telefonisch of per mail bereikbaar.

De Kalbo komt naar je toe.

Hoewel de showroom niet langer open is voor bezoek, zet de Kalbo haar dienstverlening voort door bij de klanten thuis langs te komen. Of u nu op zoek bent naar advies, een nieuwe aankoop wilt doen of hulp nodig hebt bij installaties, het team van de Kalbo staat nog steeds paraat om u persoonlijk van dienst te zijn. En heeft u kleine onderdelen nodig voor een project? geen probleem, de Kalbo blijft kleine onderdelen verkopen, zodat u altijd de benodigde materialen bij de hand hebt om het project voort te zetten.

De Kalbo verandert koers maar blijft u informeren

Hoewel de Kalbo haar fysieke locatie heeft aanpast, blijven wij ons inzetten om klanten te informeren. Ontdek nieuwe marketinginformatie, aanbiedingen en meer in de straten van Boxtel! Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen, aanbiedingen en nieuws van Kalbo door regelmatig onze website te bezoeken.